Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce Arianě Grande (30) to v milostném životě sice zatím moc nevychází, ale profesní úspěchy sbírá jako na běžícím pásu. Nyní se stala nejsledovanější ženou Instagramu. S plus minus 146 286 000 sledujícími předčila zpěvačku Selenu Gomez (31) s počtem zhruba 146 267 000 sledujících. Gomez přitom donedávna kralovala Instagramu úplně, z pomyslného trůnu ji však sesadil fotbalista Cristiano Ronaldo s více než 155 milióny sledujících.

Podle reportérů magazínu Billboard Arianě narostl počet sledujících o 13 miliónů během posledních čtyř měsíců. Zásluhu na tom má bezpochyby i vydání dalšího studiového alba Thank U, Next, které vyšlo jen šest měsíců po vydání alba posledního. Talentovaná zpěvačka láme navíc jeden rekord za druhým. Po vydání alba obsadila hned první tři příčky v žebříčku Billboard Hot 100 Chart, což se naposledy podařilo skupině Beatles v roce 1964.

Ačkoliv se jí tvrdá dřina velmi vyplatila, ostré pracovní tempo si vybralo svou daň. V pořadu Jamese Cordena Grande svěřila, že v podstatě nemá žádný osobní život. Na druhou stranu taková menší pauza od randění není po dramatech loňského roku na škodu. Jen pro připomenutí, Grande v loňském roce začala randit s komikem Petem Davidsonem, o pár týdnů později se zasnoubili a o několik měsíců později se rozešli. Krátce před rozchodem navíc zemřel zpěvaččin bývalý partner, raper Mac Miller, ke kterému měla stále velmi blízko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám