Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z hollywoodských herců, který si „na stará kolena“ našel výrazně mladší manželku a založil s ní rodinu, je i Jeff Goldblum (71). S Emilií Livingston (36) nechyběli na oscarovém večírku magazínu Vanity Fair.

Zde mimochodem zastupoval nejen herce, ale dalo by se říct, že i módní ikony. Loni si od magazínu InStyle za svůj styl vysloužil titul Muž roku. A nezklamal ani tentokrát. V lesklém černém obleku s šedou košilí vypadal skvěle. Manželka se také blýskala, pro změnu v jednoduchých bílých šatech se stojáčkem, což se na akcích tohoto typu jen tak nevidí. Ženy se na hollywoodských večírcích obvykle předhánějí v tom, kolik toho která ukáže. Letošní favoritkou je Kendall Jenner.

Livingston je Goldblumovou třetím manželkou. Vzali se v roce 2014 a mají syny Charlieho a Rivera. Před ní byl herec ženatý s Patriciou Gaul (1980-1986) a později s kolegyní z filmu Moucha Geenou Davis (1987-1990).

Šestatřicetiletá Emilie je profesí tanečnice a gymnastka a své tělo už několikrát propůjčila do služeb filmu. Ve snímku Valerian a město tisíce planet dublovala Rihannu a v oscarovém La La Landu se vznášela v observatoři místo Emmy Stone.

Livingston se tanečně podílela na filmu La La Land, dublovala Emmu Stone (na záběru)

Goldblum zase loni rozšířil pole působnosti tím, že vydal své první jazzové album. Je vynikajícím pianistou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám