Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastník první řady reality show VyVolení na TV Prima, nezapomenutelný Petr Zvěřina z Václaváku, se v televizní vile vychloubal, že do Prahy nepřijel na babetě, Ovšem ani na té si už nezajezdí poté, co moderátora policejní hlídka načapala, jak řídí Audi A8 pod vlivem drog.

Informoval o tom deník Aha! Podle něj byl v neděli večer v ulici U plovárny zastaven policejní hlídkou. "Hlídka pohotovostní motorizované jednotky kontrolovalo vozidlo Audi A8, které řídil třiačtyřicetiletý muž. Test na drogy prokázal, že je pozitivní na amfetamin a kokain. Dále bylo zjištěno, že od března letošního roku nemá oprávnění k řízení motorových vozidel," potvrdila mluvčí pražské policie Eva Stulíková.

Podle dalších informací moderátor odmítl dát krev a moč. Za ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí až jeden rok vězení, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Přestupek, že řídil bez oprávnění, bude řešit příslušný úřad ve správním řízení.

Reklama

Další články

Načítám