Hlavní obsah
Článek

Hojně vysmívaný seriál Kameňák možná hodně lidí překvapil. I když kritici budou dál kroutit hlavou, divákům se líbil tak, že zvítězil i nad úspěšnou stálicí pátečních večerů Všechnopárty Karla Šípa (78) nebo seriálem Strážmistr Topinka.

Jak ukazují čísla sledovanosti, úvod seriálu Kameňák (vychází z Troškovy filmové komedie a dvou dalších dílů) v pátek skončil jako jednička s 1,29 miliónu diváků v kategorii patnáct plus. Všechnopárty si připsala o 218 tisíc méně, Strážmistr Topinka, seriál navazující na úspěšnějšího oDoktora Martina, měl dokonce jen 955 tisíc diváků.

Diváci se stále nemohou nabažit jednoduchých vtipů. A pohled na Alici Bendovou (50) v posteli s Martinem Dejdarem (59) nikoho neodradil.

Tvůrci seriálu tak mohou být zatím spokojeni, že Kameňák stále zabírá. „Natáčení seriálu bylo v loňských tropických vedrech obyčejný masakr. Dvakrát do týdne se kvůli kolapsům členů štábu na place otáčela sanitka. Ale horko přispělo k letní atmosféře, a to pomohlo velké sledovanosti,“ řekl Super.cz spokojený producent Pavel Pásek, který stojí za celkem šestnáctidílným seriálem i předchozími filmy.

Uvidíme, zda seriál vysokou laťku ještě překoná, nebo spadne jeho sledovanost dolů. Ruce si ostatně mnou i na konkurenční televizní stanici, kde pro změnu v neděli vyhrává seriál Černé vdovy s vnadnou Jitkou Čvančarovou (46), jež diváky bavila také v seriálu České televize Most!.

Reklama

Další články

Načítám