Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodiče v obecenstvu při předávání hereckých cen nejsou nic neobvyklého. Vzpomeňme třeba na tatínka herečky Sandry Oh, který se postaral o nejdojemnější moment na Zlatých glóbech. I v divadle Dolby během oscarového ceremoniálu fandili rodinní příslušníci. Vyčnívaly především dvě maminky.

Nejvíce pozornosti si vysloužila Nelly Malek, maminka vítěze v hlavní mužské kategorii, představitele Freddieho Mercuryho Ramiho Maleka (42). Také ji v děkovné řeči zmínil stejně jako partnerku a hereckou kolegyni Lucy Boynton. „Maminka tu někde je. Miluju vás, madam. Za všechno tohle děkuji své rodině,“ začal Rami svůj proslov.

Herce a režiséra Bradleyho Coopera doprovodila na Oscary také maminka Gloria Campano, která se synem a jeho partnerkou Irinou Shayk zapózovala i na červeném koberci a v publiku usedla vedle něj v předních řadách. Pozornost však Cooper vzbudil především po boku Lady Gaga, s níž během ceremoniálu zazpíval píseň Shallow. Po jejím skončení si vyměnili pohledy, které podle mnohých překypovaly elektrizující chemií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám