Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) se s parkováním nikdy příliš nepáral. To, že běžně zastavuje na místech označených modrou čarou, tedy určených pro rezidenty, sám připustil. Super.cz jej ale tentokrát zastihl, jak v klidu vystupuje z vozu dokonce na žluté a navíc obklopené značkami zakazujícími parkování.

Důkazem toho, že modrou nikdy neřešil, byla jeho reakce, když jej fotoreportéři přistihli naposledy. „Parkuju tam docela často, ale ještě mě neodtáhli. Je to asi zázrak, protože vím, že se tam odtahuje často. V podstatě jenom čekám, kdy si nějaký dobrák uvědomí, že je to moje auto a zavolá odtahovku,“ svěřil se Super.cz Mareš v červnu, kdy svůj vůz parkoval nedaleko bytu, který sdílel s expřítelkyní Hanou Svobodovou. Modrá je Leošova oblíbená, o dva roky dříve byli fotoreportéři svědky, jak mu auto doopravdy odtáhli.

V pondělí večer ovšem Leoš Mareš spěchal na moderování akce ve vyhlášeném pražském kadeřnictví nedaleko Václavského náměstí a ani žlutá čára mu nedělala velkou hlavu. Přitom jen deset metrů od místa, kde porsche zastavilo, jsou podzemní garáže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám