Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až dva měsíce po porodu se moderátorka Marta Dřímal Ondráčková podělila se svými fanoušky o fotografii dcery, kterou porodila v Německu na Štědrý den. Prozradila také, jaké jméno jí s manželem Jakubem vybrali.

"Malá se jmenuje Sophia Dřímal. Vzhledem k tomu, že žijeme v Německu, chtěli jsme se vyhnout jménům s R. Navíc se nám líbila i zdrobnělina, takže kromě ptáčátka, kachňátka, tygříka a lásky ji nejčastěji oslovujeme Sofi," svěřila Super.cz.

"Snila jsem o tom, že budu mít modrookou dceru a vida, Jakubovy vikingské geny nakonec ty moje maďarské fakt přepraly, a my se nemůžeme na Sophinčina modrá kukadla vynadívat. Zvlášť když se směje, a to ona dělá ráda a hodně. Doslova se na nás řehtá," rozplývala se čerstvá maminka.

"Ty dva měsíce s ní jsou neuvěřitelný. Už pomalu bere do rukou hračky, objevuje a taky se mnou jezdí na natáčení, kde se velmi aktivně zapojuje. Jakmile se rozjedou kamery, vzbudí se a dožaduje se pozornosti. Má senzor. Natáčím zatím jednou týdně, což je pohoda, a Sophinka si aspoň zvyká na divočejší režim. Zvládáme i přebalování v autě, tudíž trénink na dlouhé cesty probíhá úspěšně. Od narození navíc ráda spinká, takže jsme velice šťastní a vyspaní rodiče," je spokojená moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám