Hlavní obsah
Článek

Konečně i zpěvačka Ewa Farna (30) vycestovala do tepla. Ačkoliv po vzoru jiných slavných žen doposud nepředvedla své křivky v plavkách, pár pozdravů z pláže poslala.

Nejprve s fanoušky sdílela fotku, na níž nasává z kokosu, aniž by prozradila, na jakém místě v tropickém ráji se právě nachází. Teď se pro změnu pochlubila i momentem, kdy se jen ve vzdušných krátkých šatičkách prochází v písku.

K fotografii z romantické procházky přitom napsala dlouhý komentář, v němž tak trochu filozofuje. „Nevyšlapanou cestou. Tak nějak si ji představuju: Před tebou nejsou žádné stopy a ona sama je ve své podstatě fakt nádherná! Stojí na ní pár velkých balvanů, se kterýma nejspíš nehneš. Nebude asi úplně easy peasy je překonat, ale bez nich to není život a bez toho nepopojedeš kupředu," zamyslela se zpěvačka.

Ve své úvaze pak ještě pokračovala: „Je normální cítit na ní radost, nadšení ale i strach, smutek nebo zoufalství, kam vlastně sakra vede. Nezapomeň na ni nahlížet pozitivně, i když budou kolem lidé, kteří vždycky ty balvany uvidí větší, než doopravdy jsou. Existujou totiž tací, kteří na každé řešení mají svůj problém. Tvoje cesta je ale Tvoje právě kvůli tomu, že jí nikdo předtím nekráčel a je jen na tobě, kudy se vydáš.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám