Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by Lady Gaga (38) tušila, že ji na udílení cen Akademie čeká velký úspěch. Už dávno neprovokuje módními halucinacemi, naopak se obléká do elegantních modelů, které ale nikdy nenudí.

Zatímco na Grammy vzdala zpěvačka šaty v barvě chrpy hold Judy Garland, na předávání cen Akademie se poklonila Audrey Hepburn.

Sošku Oscara si popová diva přišla převzít ve slušivé černé říze Alexander McQueen. Minimalistický model bez ramínek a s futuristicky vycpanými boky dával šanci vyniknout šperkům. Stylová ikona oslnila náhrdelníkem s legendárním žlutým diamantem od Tiffany Diamond a o váze neskutečných 128.54 karátů. Poslední, kdo měl na sobě náhrdelník s tímto unikátním skvostem, byla Audrey Hepburn při focení promo fotografií k filmu Snídaně u Tiffanyho.

Gaga byla nominována za nejlepší herečku v hlavní roli a za nejlepší píseň (Shallow) k filmu Zrodila se hvězda. Druhou nominaci proměnila.

„Příležitost pracovat s tak úžasným kusem designu a historie je jako splněný sen. Na světě je mnoho nádherných šperků, ale záře diamantu Tiffany Diamond, který má 128 karátů, je opravdu výjimečná, což se skvěle hodí pro Lady Gaga,” nechali se slyšet stylisté Sandra Amador a Tom Eerebout, kteří zpěvačku oblékají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám