Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý populární bavič a entertainer Vladimír Hron konečně vyvedl svoji novou mladou partnerku na společenskou akci. Hron, jenž už má po rozvodu s manželkou Renatou, se kterou má dvě děti, tak mohl světu představit svoji přítelkyni Michaelu.

Pár se společně objevil na módní přehlídce návrhářky Beaty Rajské a ve druhé řadě, hned u pódia, kde bylo místo pro fotografy, ochotně a s úsměvem pózoval. S tmavovláskou Michaelou, která je o poznání mladší, už se pětačtyřicetiletý bavič vídá nějakou dobu.

Právě slabost pro mladší dívky byla jedním z důvodů rozvodu s jeho stejně starou manželkou, se kterou má dvě děti. Při první nevěře byl nachytán už před pěti lety, kdy vyvezl na romantický víkend do Vídně mladinkou slečnu a poté se vymlouval, že šlo o výherkyni neexistující soutěže.

Rozvod baviče, jenž svého času vydělával i čtyři sta tisíc korun měsíčně, se táhl několik let. Teď už je Hron volný a může se pyšnit novou láskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám