Hlavní obsah
Článek

První dobré zprávy. Ty přinesla Tereza Kerndlová (37) o zdravotní stavu svého tatínka, populárního jazzmana Ladi Kerndla (73). Muzikant v týdnu zkolaboval a musel být urychleně hospitalizován na jednotce intenzivní péče v Blansku. Zpěvák se do nemocnice dostal kvůli zápalu plic a zánětu v těle, po pár dnech už je mu ale mnohem lépe.

„Táta už je “zdravej”. Možná ho pustí za týden do domácího léčení. Hurá,“ svěřila se nadšeně zpěvačka na sociální síti. K němu na oddělení ji stále nepustili, a tak s tátou komunikuje alespoň pomocí videohovorů. „Obejmout se mi ho povedlo jen na dálku, protože pro změnu jsem se složila já! Takže antibiotika, čaje atd,“ svěřila se Tereza, která připojila také snímek z jejich telefonátu.

Zpěvačka během několika posledních dnůbyla ve velkém stresu, takže onemocněla a za tátou rozhodně na návštěvu nemůže. „Ani nevíte, jak mě to mrzí, ale protože bych ho mohla znova nakazit, tak za ním do nemocnice nepojedu. Ale o mě tu nejde! Jde především o vás, že jste si na něj vzpomněli a podpořili ho svou energií,“ svěřila se Kerndlová a poděkovala místní nemocnici na péči, kterou jazzmanovi poskytují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám