Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už víc jak dvacet let Tomáš Berdych neustále pendluje po světě. K životnímu stylu profesionálního tenisty navykla i jeho manželka Ester Berdych Sátorová (31), která ho buď na cestách za turnaji doprovází, nebo sama vyráží plnit své pracovní povinnosti modelky.

Berdychovi mají aktuálně dva domovy. Jedním je Praha a druhým Monako. Na azurovém pobřeží si před necelými čtyřmi lety řekli své ano a na podzim zde nafotili kampaň pro český módní řetězec.

Kde se cítí víc doma a kde by se chtěli po pořízení potomka usadit?

„Zatím to nevím, je to těžké odhadnout. Jednak nevíme, jak dlouho Tomášovi dovolí jeho zdraví hrát. Po ukončení jeho kariéry bychom ještě rádi cestovali i s ohledem na mou práci. Jestli to bude Evropa, nebo zakotvíme v New Yorku, ještě netuším,” říká Ester a její manžel jí dává za pravdu.

„S naším životním stylem nebudeme mít jedno jediné místo, protože jsme zvyklí celý život cestovat. Nebylo to vždy jen jedno místo, kde bychom se chtěli usadit,” říká Tomáš.

U Berdychových aktuálně vítězí jejich rodiště. „Máme rádi Čechy. Domov je tedy v Praze a na Moravě a to tak bude i v budoucnu. My Češi si hodně stěžujeme na lidi v Česku a na služby. Jelikož hodně cestujeme po světě, tak můžu upřímně říct, že bychom si měli vážit toho, co tady máme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám