Hlavní obsah
Článek

Dohromady je svedl seriál Vražedná práva. Charlie Weber (40) a Liza Weil (41) se během natáčení natolik sblížili, že spolu vytvořili pár. Jejich láska ale vydržela jen tři roky.

„Liza a já máme úžasný vztah založený na lásce a respektu, ale vrátil se na úroveň skvělého přátelství, které jsme spolu vždy měli. Jsme si vzájemně oporou a užíváme si další spolupráci,“ potvrdil herec magazínu People, pro něhož nebude problém natáčet s bývalkou další epizody společného seriálu.

Charlie a Liza spolu začali randit v roce 2016 a dlouho vztah drželi v tajnosti. Herec o rok později prozradil, že si jsou s Lizou, kterou fanoušci znají také ze seriálu Gilmorova děvčata, v němž ztvárnila Paris Geller, velmi blízcí a jejich přátelství přerostlo v něco víc. Tehdy také přiznal, že pro ně nebylo jednoduché jeden druhého poznat, protože byli ovlivněni chováním jimi ztvárněných seriálových postav.

V době sblížení byli oba po rozchodu. Charlie se rozváděl s exmanželkou Giselle Weber, Liza s bývalým mužem Paulem Adelsteinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám