Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda seriálu Ulice a kdysi i Velmi křehkých vztahů Roman Štolpa (44) se v létě vrátil ze svého již druhého léčení z alkoholismu v kroměřížské psychiatrické léčebně. Zatím po své oblíbené vodce a pivu znovu nesáhl, neusíná po barech, ani se nepotácí zpitý noční Prahou. "Snažím se léčit. Pomáhá mi v tom celý komplex věcí. Věnuju se teď hodně duchovním otázkám. Dal jsem se na esoteriku, na víru, na anděly a tak," prozradil Super.cz Štolpa.

"Šel jsem do léčebny hned, jak jsem do toho zase spadl. Je těžké tomu předcházet, člověk totiž takové nemoci jde naproti. Snažím se na sobě pracovat, abych vyhnal své démony z hlavy," řekl nám na otvírací párty zrekonstruovaného pražského bývalého kina Bio Illusion. Díky tomu, že svou nemoc přiznal a bojuje s ní, dovoluje mu expřítelkyně Markéta Plánková, herečka z Ordinace v růžové zahradě, vídat se s dcerou Agátou.

Nevlastní dceru přijala i jeho manželka, které byl před časem s Plánkovou nevěrný. "Všechno dobře funguje. Přijmout to musela celá rodina a vzala to bezvadně," raduje se Štolpa. Ten má se slavným prvorepublikovým kinem na Vinohradech velké plány.

"Snažíme se tu obnovit kulturní dění. Jde o multifunkční prostor, a tak tu můžem uspořádat naše divadelní představení, videopárty, večírky, plesy a další akce. Zkrátka by mělo jít o oázu zábavy, pohody a klidu," dodal Štolpa, který se na Vinohrady i se svou divadelní společností a jejími hrami přestěhoval z divadla Broadway.

Reklama

Další články

Načítám