Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je štěstím bez sebe. Během jedné rodinné sešlosti se jí totiž podařilo vyfotit všechny čtyři generace jejího rodu pohromadě. Na snímku je tak kromě ní samotné a obou synů Tadeáše (3) a Matouše (3 měsíce) také její maminka Blanka a dokonce dědeček, který zrovna slavil svátek.

„Milý dědo, Oldo, všechno nejlepší k dnešnímu svátku, jsem ráda, že jsme byli spolu. Moje rodina... 4 generace - já, moji synové, jejich babička a praděda. Nejvíc v šoku jsem ze svých synů. Nějak to furt nechápu, strašně to uteklo... všechno,“ dojímala se zpěvačka na Instagramu u společné fotografie, na které vypadají všichni moc spokojeně.

Výjimečně zachytila také svoji maminku, jak drží nedávno narozené vnoučátko. „Málokdy se mi podaří vyfotit moji mamku, nemá to ráda. Ale s klukama se vyfotit občas nechá. Před pár lety jsem nevěřila, že to, co vidíte na fotce někdy bude pravda... A vidíte, je! Moje mamka, moji synové. Věřila jsem a přála si to,“ tetelila se blahem Monika a třikrát za tento krásný dar také poděkovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám