Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sport Staru na Primě Andrea Košťálová jako jedna z mála dam na Česko-Slovenském plese nezvolila šaty od úspěšných módních tvůrců. Vybrala si je v půjčovně. O tom, které si oblékne, nechala hlasovat své fanoušky, ty nakonec ale neuposlechla.

"Přijdu si jako taková víla. Nechala jsem si na Instagramu hlasovat mezi čtyřma šatama. Jen dva lidi hlasovali pro tyto šaty. Začala jsem být trošku nervózní, znejistělo mě to, měla jsem ale už rozhodnuto, tak jsem si řekla, že to nebudu měnit. Přijdu si jako roztomilá víla," řekla Super.cz Andrea.

"Moc ti to nepřidá na sebevědomí, když ti vlastně naznačí, že ty šaty nejsou dobrý. Ale myslím, že jsou sexy, mají fajn výstřih. Už mi to pár lidí dneska pochválilo, tak asi dobrý," usmívá se Andrea, která na ples dorazila s přáteli.

Její snoubenec místo plesu odjel na hory. "Skoro manžel má párty s chlapci na horách, doufám, že nezlobí. Kluky jsem vypustila a já jsem si udělala večírek. On bude moct vyrážet i potom, zatím chce být hodně se mnou, což je docela dobrý," dodala s úsměvem.

Líbí se vám šaty Andrey Košťálové?
Ano, moc jí sluší
66,4 %
Ne, vůbec mě nezaujaly
33,6 %
Celkem hlasovalo 533 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám