Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bellu Hadid (27) stejně jako celý svět módy zasáhl nedávný odchod návrháře Karla Lagerfelda. Na akci Bulgari XX v Římě však musela nasadit úsměv, i když ji navštívila jen pár hodin po obdržení smutných zpráv. Ukázala se v červených šatech značky Versace a vystavila na odiv bujný dekolt.

Rozdávat úsměvy však nejspíš nebylo snadné, neboť Bella ještě stále oplakává zesnulého Lagerfelda. „Nemohu přestat plakat a myslet na to, že už tě nikdy neuvidím. Doufám, že jsi na lepším místě,“ napsala k fotce s návrhářem, kterou sdílela na svém Instagramu jako vzpomínku na blízkého přítele.

Modelčin partner, zpěvák Weeknd nedávno oslavil 29. narozeniny a Bella označila tento den za její nejoblíbenější v roce. Se zpěvákem jsou nerozlučnou dvojicí od znovunalezení lásky na jaře loňského roku. Pár byl v minulosti ve vztahu od roku 2015 do 2016, v mezipauze zpěvák randil se zpěvačkou Selenou Gomez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám