Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od podzimu loňského roku bojuje Jiří Pomeje (†54) opět se zákeřnou rakovinou. Ta mu napadla kyčelní kloub a následně se mu po roce vrátila do krku. Herec v prosinci podstoupil ozařování, chemoterapii lékaři v jeho případě vyloučili. Začátkem roku byl převezen do soukromé Nemocnice Na Pleši, kde se zákeřnou nemocí bojuje.

Jeho kamarád a filmový producent Pavel Pásek (51) nyní prozradil, že Pomeje za měsíc v léčebně neuvěřitelně zhubnul. Po návratu z dovolené svého přítele nejdříve skoro ani nepoznal. „Jirka si ani neuvědomil, že zhubnul. Je tam spokojený, na nic si nestěžuje a těší se, že ho tam dají do kupy a odtamtud vypadne,“ prozradil Blesku Pavel Pásek s tím, že se o herce v zařízení ale skvěle starají.

Ztráta váhy bohužel patři k jeho nemoci. Pomeje svůj boj ale ani tak nevzdává a stále věří tomu, že se podívá domů a také za svou dcerou Aničkou. V současné situaci to však ale není možné.

„Člověk by řekl, že ani nemusí být v nemocnici. Ale musí. Dostává potřebné kapačky a pořád kolem něj někdo lítá. Je už moc slabý, pohybovat se může jen stěží, takže čtyřiadvacetihodinovou péči vážně potřebuje,“ dodal Pásek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám