Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Můj 300kg život je americká reality show, do níž se hlásí obézní lidé s váhou 270 kilo a víc (v originále se pořad jmenuje My 600lb Life; 600 liber je asi 270 kilo; v češtině je však název uváděn s číslovkou 300). Každý díl pak mapuje rok jednoho účastníka a jeho hubnoucí (ne)úspěchy.

Jeden z příběhů, natočených v roce 2016, skončil předčasně. Účastník pořadu Sean Milliken zemřel ve svých 29 letech v texaské nemocnici. O zprávě informoval jeho otec. „V neděli začal mít potíže s dýcháním, lékaři zahájili resuscitaci, ale krátce nato se jeho srdce zastavilo,“ napsal Seanův otec Matt.

Sean Milliken se do pořadu přihlásil ve svých 26 letech, kdy vážil těžko uvěřitelných 408 kilo a na nohou nevydržel stát déle než 30 vteřin. Magazínu People tehdy řekl, že plánuje operaci, protože ví, že pokud zůstane na takové váze, nepřežije třicítku. „Každý den musím čelit tomu, co se s mým životem stalo. Jsem tak velký, jen stěží se hýbu. Můžu vstát, ale dokážu ujít jen pár kroků, takže zůstávám v posteli,“ řekl tehdy v reality show.

V nemocnici, kam jej převezli, shodil skoro 70 kilo a podstoupil operaci, která mu v hubnutí pomohla. Celkem měl během natáčení pořadu zhubnout 190 kilo. Jak na tom byl s váhou po skončení, není známo.

Reklama

Další články

Načítám