Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříliš často se stane, že rodinu Vlastiny Svátkové (42) zastihneme celou pohromadě. Herečka má celkem tři syny a její manžel Jiří Kounický dcerku z předchozího vztahu, a tak pro ně není vždy příliš jednoduché vyrazit do společnosti. Slavnostní premiéru filmu Jak vycvičit draka 3 ale herečka svým dvěma starším synům Adamovi (11) a Krištofovi (7) nechtěla nechat upřít.

„Jelikož se jednalo o projekci ve 3D, tak jsem věděla, že by to náš nejmladší Matyáš nezvládl. Do sálu tedy šli jeho starší sourozenci a my jsme si s manželem a nejmladším synem hráli v předsálí s balónem,” vysvětluje herečka.

Děti půvabné herečky jsou prý nejšťastnější doma. „Máme velkou zahradu a vytvořili jsem si v domě dobré zázemí. V přízemí mají děti hernu. Trénují zde box na boxovacím pytli,  hrají videohry, pouštíme si pohádky,” říká Vlastina a jedním dechem dodává: „Když máme všechny děti včetně dcery z prvního manželství, tak jsou výlety náročné na logistiku, takže není snadné vymýšlet činnosti a přežít to psychicky.”

Herečka s chystá se svým mužem odjet zakrátko na dovolenou do exotiky. Z praktických důvodů s sebou bere ale pouze nejmladšího syna. „Plánovali jsme utéct na Vánoce z chaosu, ale to se nám bohužel nepodařilo. V nejbližší době bychom chtěli do tepla na Mauricius. Bereme si toho nejmenšího, protože ti starší pojedou zase se svým tatínkem na Floridu,” popisuje cestovatelské plány Vlastina Svátková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám