Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno jsme ji mohli vidět ve válečném dramatu A Private War, ale v pracovním tempu nepolevuje. Herečka Rosamund Pike (40) jde z role do role a jen letos by se měla v kinech objevit minimálně třikrát.

Že je herecky opravdu nadaná, dokázala v nespočtu snímků rozličných žánrů. Zářila například jako Bond Girl v Dnes neumírej, v romantickém snímku Pýcha a předsudek nebo v psychologickém thrilleru Zmizelá.

O jejím talentu se můžete přesvědčit už dnes od 21:00 na TV Seznam, a to v komediálním dramatu Barneyho ženy. Přestože je jako herečka na roztrhání, nezanedbává Pike ani svou roli dvojnásobné maminky. S partnerem Robiem Uniackem má syny Sola (6) a Atoma (3).

V listopadu mimo jiné promluvila o bolestivém porodu druhého syna, který přišel na svět předčasně. Na tišící léky ani převoz do nemocnice prý nebyl čas, a tak musela celý porod zvládnout sama v domě své matky.

„Nechala jsem tělo, aby se s tím vypořádalo. Řekla jsem si, že když budu myslet na něco jiného, moje tělo se o všechno postará,“ svěřila magazínu Town & Country. Syn i maminka porod naštěstí ve zdraví přežili a herečka přiznala, že ji traumatizující zážitek nakonec posílil.

Reklama

Další články

Načítám