Hlavní obsah
Článek

Zatímco rozchod Lady Gaga nikdo nečekal, rozchodu Khloé Kardashian (39) s Tristanem Thompsonem se nikdo nediví. S otcem dcery True se prostřední ze sester Kardashianových rozešla 10 měsíců po porodu. Těsně před ním se provalilo, že ji Tristan podváděl, a tak všichni čekali, že rozchod bude následovat. Novopečená maminka však basketbalistovi dala ještě šanci a snažila se vztah slepit. Leč marná snaha.

Rozchod se navíc neobešel bez dramatického doprovodu. Jeho důvodem totiž podle Hollywood Unlocked měla být sportovcova další aféra, jenže tentokrát s velmi blízkou rodinnou přítelkyní. Thompson se měl spustit s Jordyn Woods, nejlepší kamarádkou sestry Khloé, Kylie Jenner (26). To jsou zvraty úplně jako v telenovelách!

Tristan a Jordyn měli být viděni společně na večírku během víkendu po Valentýnu, nicméně hráč clevelandských Cavaliers informace popřel na Twitteru jako falešné zprávy. Khloé a její kamarádky na druhou stranu drby nepřímo potvrdily v komentářích na Instagramu Hollywood Unlocked. Nejlepší kamarádka Malika Haqq komentovala slovy: „Silná fakta,“ zatímco Khloé sdílela křičící smajlíky.

Ačkoliv se Khloé k celé aféře oficiálně ještě nevyjádřila, podle zdrojů E! News se celý klan Kardashian-Jenner otočil proti Jordyn a úplně ji odepsal. „Speciálně pro Kylie to bylo těžké, protože jsou si velmi blízké. Nechtěla tomu vůbec věřit. Khloé je v šoku, že ji mohl zradit někdo tak blízký rodině,“ uvedl zdroj. Khloé a Tristan začali randit na podzim 2016 a loni v dubnu přivítali na svět True. Nadále se chtějí společně věnovat její výchově a každý své kariéře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám