Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Yvetta Blanarovičová (60) snad nikdy nevypadala tak dobře jako v poslední době. Když ji spatřili diváci na festivalu La Sophia, mysleli si, že na pódiu vidí její o deset let mladší kolegyni Daru Rolins. Osmačtyřicetileté Yvettě sluší mladistvý styl oblékání jako žádné jiné ženě jejího věku. Když vyšla na jeviště v minišatech a rajcovních punčoškách, pánům padala brada.

Nešlo přitom o žádnou velkou společenskou akci, kde by chtěla Yvetta okouzlovat muže, ani o casting na novou velkou roli. Zpěvačka pořádala multižánrový hudební charitativní festival, kde bez nároku na honorář vystoupily největší hvězdy českého a slovenského šoubyznysu. A také vítězové letošního 3. ročníku projektu Talent La Sophia.

Tento festival je součástí tradičního charitativního projektu Talent La Sophia určeného dětem z dětských domovů. Jeho vítězové mají nejen možnost vystoupit společně s nejlepšími domácími i zahraničními muzikanty na jednom pódiu. Celý výtěžek z Hudebního festivalu La Sophia je totiž určen na podporu vzdělání talentovaných dětí ze sociálně znevýhodněných rodin a dětských domovů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám