Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roky nosila stále stejný účes a příliš neexperimentovala. Veroniku Khek Kubařovou (31) všichni známé s dlouhou hřívou a úsměvem na rtech. Na tiskové konferenci k novému seriálu Zkáza Dejvického divadla ji však na první pohled poznal málokdo. Herečka si nechala ostříhat ofinu, která ji skrývala její hezkou tvář.

Naštěstí však hýřila dobrou náladou a dokonalým úsměvem, takže bylo za pár minut všem jasné, kdo se pod ofinou skrývá. Veronika je již pár let členkou známého divadla, a tak nesměla chybět ani na natáčení seriálu, ve kterém si každý z členů souboru zahrál sám sebe.

„Já jsem došla k tomu, že vlastně nevím, kdo jsem, když jsme to začali hrát. Je těžké vybrat nějakou vlastnost, jedna věc je, jaká jsem v divadle a na jevišti, a druhá, jaká jsem doma,“ svěřila se herečka s tím, že zatímco někteří kolegové měli na place i členy rodiny, ona o svém muži pouze mluvila.

„Mluví se tam o mém manželovi, ale on se tam neukázal,“ prozradila Kubařová, která se provdala za divadelního režiséra Pavla Kheka. Zatímco před sňatkem se spolu pracovně celkem často potkávali, po svatbě, která proběhla v létě 2015, je tomu jinak.

„Od té doby, co jsme spolu, jsme spolu nepracovali. Seznámili jsme se díky práci, několik let jsme se znali pracovně, já jsem měla svého partnera a on svou partnerku a po několika letech jsem se dali dohromady, tak jsme zjistili, že je lepší spolu normálně být než spolu pracovat. Osud nám to tak rozdělil,“ prozradila Super.cz Kubařová.

Reklama

Další články

Načítám