Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nova odvysílá první díl nového seriálu Kameňák, který po vzoru filmové série staví na osvědčených vtipech a hvězdném hereckém obsazení. V hlavních rolích se mimo jiné představí sexy samice Alice Bendová (50), která nebude mít nouzi o hodně peprné scénky. Asistovat jí přitom bude Martin Dejdar (59), jenž si zahraje jejího manžela.

V jedné scénce spolu skončí v posteli a je opravdu na co se koukat! Vnadná herečka coby učitelka Jarmila Cloumalová v sexy noční košilce svádí svého kolegu, a dokonce na něj vytáhne pouta. Ten ji pak začne osahávat.

Alice se při natáčení lechtivých scén rozhodně ani trochu nečervenala, a naopak si je moc užívala. „Hned první natáčecí den jsme točili jedenáct obrazů a všechny se odvíjely v posteli. To znamená, že jsme celý den s Martinem Dejdarem leželi a někdy i neleželi v posteli,“ usmívá se tajemně dračice Bendová a dodává: „Doma v posteli zažíváme všichni spoustu komických situací, jen o nich veřejně nemluvíme. A Kameňák je rád ukáže, a ještě je i vygraduje. Diváci se mají opravdu na co těšit.“

Reklama

Další články

Načítám