Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Špatný spánek, stres a únava, nedostatek pohybu, starosti všeho druhu, nadbytek práce, nedostatek času na vlastní zdraví. Znáte to? Nevěnujeme pozornost projevům našeho těla, potíže zlehčujeme a jejich řešení odkládáme, jenže to nejde do nekonečna.

Kdo by se nechtěl cítit dobře? Společným jmenovatelem nejčastějších zdravotních obtíží jsou nefungující střeva. Ta jsou zanesena a kvůli tomu nemohou propouštět do těla látky pro správné fungování dalších orgánů.

Z respektu k přírodě, z lásky k bylinkám

Bylinná tří fázová kúra je naprosto výjimečná především svojí komplexností a celostním řešením detoxikace lidského organismu. Na výběru bylin a celkovém způsobu detoxikace se podílela uznávaná bylinkářka z Vysočiny, která pochází z rodiny, kde se znalosti o přírodní léčbě dědí z generace na generaci.

Patentovaná kúra Trizones® je rozvržena do tří fází:

  • První fáze napomáhá zbavit lidské tělo toxických a odpadních látek a s pomocí pečlivě vybraných probiotik obnovuje v pročištěných střevech původní mikroflóru a harmonizuje trávicí trakt. Tímto krokem se zásadním způsobem zvyšuje schopnost střev přijmout další účinné látky a vstřebat živiny do těla. Dobře fungující střeva jsou základem našeho zdraví.
  •  Druhá fáze napomáhá organismu harmonizovat metabolickou funkci těla a snižovat tělesnou hmotnost.
  • Třetí fáze napomáhá lidskému organismu odstraňovat přebytečnou vodu z těla, harmonizuje a maximálně podporuje funkčnost cévního systému.

Kdo ocení účinky Trizones®?

• aktivně pracující lidé, kteří jsou vystaveni stresu a psychické zátěži

• ti, kterým chybí energie a mají pocit tak zvaného vyhoření

• lidé v rekonvalescenci

• ti, kteří pociťují únavu, a nedostatek energie

• lidé, kteří chtějí žít zdravě, ale nemají na to „čas“

• ti, co mají podezření z přítomnosti parazitů v těle tzn. mají domácí mazlíčky (pes, kočka) a chtějí se o sebe preventivně starat

• a ti, kteří chtějí pomoct svému tělu zbavit se všech toxických a odpadních látek

Foto: NeoZen s.r.o.
Přírodní bylinné doplňky stravy NeoZen

Kdo už se cítí dobře?

VERONIKA - Chronická zácpa

"Já jsem nadšená. Dlouhá léta jsem běhala po doktorech, trápila mě chronická zácpa. Teprve s kúrou Trizones se to zlomilo. Už při druhé fází užívání jsem cítila změnu, zlepšilo se mi trávení a vyprazdňování. Radost mám i z toho, že v dobré kondici se cítím stále, i po ukončení kúry."

MONIKA RŮŽIČKOVÁ - Ztráta energie

"Přírodní kúra Trizones na mě v každé fázi působila jinak. Nejdřív jsme zhubla – moje tělo přestalo zbytečně zadržovat vodu. Vyčistila se mi pleť a pozvolna se mi vrátila energie. Dnes se cítím tak dobře, že jsem konečně začala sportovat, všechno si užívám a mám radost ze života."

Kúru i ostatní produkty na www.neozen.cz objednávejte do 1.3. s 15% slevou!

Do objednávky v poznámce zadejte kód: super

Další články

Načítám