Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Kirstie Alley (60), která od dubna v průběhu tří měsíců zhubla díky taneční soutěži desítky kilogramů, si dokázala svou štíhlou postavu udržet. A nejen to, ona dokonce podle posledních fotografií hubne dál a vedle své drobné adoptivní dcery Lillie Price vypadá téměř stejně štíhle.

Dvojice byla spatřena v neděli u myčky aut v losangeleském Los Feliz a Kirstie v elegantních úzkých šatech šedé barvy a semišových kozačkách na vysokém podpatku vypadala i na takto neformálním místě jako skutečná dáma.

Herečka, jež je známá díky rolím v sérii Kdopak to mluví či ze seriálu Veroničiny svůdnosti, měla dlouhá léta problémy s váhou a její nadbytečné kilogramy se jí nedařilo shodit. S účastí v taneční soutěži  Dancing With The Stars, kde nakonec po boku tanečního partnera Maksima Chmerkovského skončila na druhém místě, však ztratila kolem 30 kilogramů a od té doby se jí podařilo dát dolů ještě dalších 15 kilo. Neuvěřitelná proměna herečce svědčí i po psychické stránce, kdy si prý velice ráda dopřává pozornosti mladých zajíčků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám