Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že zpěvačka Rihanna (36) slaví teprve 31. narozeniny, má za sebou poměrně dost úspěchů. Od hvězdné hudební kariéry po vlastní business v podobě kosmetické značky Fenty Beauty a značky spodního prádla Savage Fenty pro ženy všech kategorií. Na loňské přehlídce dala prostor nejen modelkám kyprých tvarů, ale i těhulkám a vzbudila tím ve světě módy rozruch.

Sama Riri prádlo vlastní značky promuje žhavými snímky. Polonahých fotek za svou kariéru ostatně nafotila nespočet, ať už na obálky módních časopisů, do bookletů alb nebo v rámci módních kampaní.

Kdyby se jí jen i v soukromí dařilo tak jako v podnikání! Po bouřlivém vztahu s Chrisem Brownem, plném násilí, na pár let sice zakotvila u rapera Draka, ani s ním to ale nevyšlo. Od června 2017 je spojována se saúdským podnikatelem Hassanem Jameelem. Svůj vztah však drží natolik v soukromí, že nikdo vlastně netuší, jestli s ním zpěvačka ještě stále randí. O jejich rozchodu se navíc spekulovalo už několikrát. Rihanně, která má skoro všechno, nezbývá než k narozeninám popřát tedy hlavně hodně lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám