Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každodenní užívání vitaminu C má značný význam pro udržení zdraví. Vitamin C totiž zajišťuje normální funkce imunitního, nervového a kardiovaskulárního systému, odpovídá za tvorbu kolagenu, který je důležitý pro hojení a pevnost tkání a také má silné antioxidační účinky.

Velmi důležité je udržování dostatečné hladiny „céčka“ v těle

Více

Komerční sdělení

Vzhledem k tomu, že při užívání běžných forem vitaminu C se až osmdesát procent vyloučí, aniž by jej náš organismus jakkoliv využil, je vhodné volit přípravky zpracované lipozomální technologií, které se vyznačují bezkonkurenčně nejlepší vstřebatelností, a to i ve srovnání s přípravky s postupným uvolňováním.

Vstřebávání vitamínu C

Více

Komerční sdělení

Díky lipozomální technologii je samotný vitamin C obalen vrstvou přírodních fosfolipidů, z nichž jsou utvořeny i naše buněčné membrány. V průběhu vstřebávání pak fosfolipidová vrstva poskytuje vitaminu C ochranný obal, který umožňuje téměř dokonalé vstřebání céčka do těla.

Jaká je denní spotřeba vitamínu C

Více

Komerční sdělení

Denní spotřeba vitaminu C vychází zejména z psychické a fyzické zátěže každého člověka. Hodně záleží i na tom, zda je zdráv, nebo například zrovna bojuje s nějakou infekcí. Zjistit, jak jste na tom, můžete i v domácích podmínkách. Zda máte v těle dostatek vitaminu C, se rychle dozvíte pomocí speciálního testovacího proužku, který na dvě vteřiny ponoříte do moči. Podle toho, jak se během 30 vteřin zbarví, uvidíte, zda máte vitaminu C aktuálně dostatek, nebo vám chybí, a měli byste ho tělu dodat.

Testovací proužky

Více

Komerční sdělení

Testovací proužky jsou součástí každého balení lipozomálního vitaminu C s názvem LIPO-C-ASKOR, doplňku stravy, který je na trhu k dispozici v tekuté formě a v podobě tobolek. Podrobné informace najdete na internetových stránkách www.lipocaskor.cz nebo www.jakdelezit.cz.

Další články

Načítám