Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme Veroniku Stýblovou vídali před lety na SuperStar, byla to dost oplácaná slečna. Podařilo se jí ale shodit a postavu si udržuje. Jako nová zpěvačka kapely Verona je štíhlounká jako proutek, což bylo vidět i v modelu, který vynesla na Česko-Slovenský ples.

Dosažená váha jí ale nestačí. K patnácti kilům, která má dole, chce přidat dalších pět. Poznamenali jsme, že pak z ní ale už nic nezbyde. Dekolt nemá zrovna bujný. "Horší už to snad nemůže být, už teď tam není skoro nic," krčila rameny Verča, která je se svými jedničkami spokojená a nehodlá na tom nic měnit ani pomocí silikonů. "Za měsíc mě čeká focení, tak jsem nasadila takovou redukci, abych se cítila lépe," upřesnila.

Odvážný rudý model si nicméně užívala, protože na vystoupeních s Veronou ji můžeme vidět spíš v černé. "Peter Fider má rád styl à la Depeche Mode, tak se tomu snažíme přizpůsobit," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám