Hlavní obsah
Článek

Riziko poškození brýlí a jejich zamlžování vedou milovníky zimních sportů k nákupu kontaktních čoček, které navíc oproti brýlím neomezují zorné pole a zvyšují kvalitu periferního vidění, díky kterému vnímáme na sjezdovce pohyb kolem nás. Nejzdravějším a nejvhodnějším typem čoček pro zimní sporty jsou čočky jednodenní.

Pár čoček již za 20 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky poklesu cen můžeme v dnešní době na internetu pořídit pár jednodenních čoček již za 20 Kč, což představuje zlomek ceny páru čoček měsíčních. Při sportovních činnostech, kdy je riziko ztráty čočky vyšší, jsou právě náklady na pořízení jednoho kusu čočky rozhodující. Jednodenní čočky navíc nemusíme na konci dne čistit a ukládat do pouzdra, jednoduše je vyhodíme.

Vyzkoušejte bez rizika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi výhodnou nabídkou je možnost čočky vyzkoušet bez rizika zmařené investice nákupu celého balení. Někteří prodejci přidávají ke každému balení vzorky zdarma. V případě, že čočky nevyhovují, je možné zaslat neotevřené balení zpět s nárokem na vrácení plné sumy.

Řada čoček TopVue

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novinkou na českém trhu je řada čoček Topvue, které jsou kromě 30tidenní (340 Kč) a 14tidenní (320 Kč) verze vyráběny také ve variantě jednodenní. Čočky TopVue jsou jako jediné na trhu lubrikované hyaluronátem sodným, látkou, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle, například v očním sklivci. Jejich okraje jsou tenčí než u většiny konkurenčních výrobků, což z nich spolu s velmi vydařenou konstrukcí dělá komfortní čočky vhodné i pro nositele s citlivýma očima.

Další články

Načítám