Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z herce Seana Beana je pomalu šedesátník, jenž podzim života tráví po boku o 26 let mladší manželky Ashley Moore (33). Ta je už jeho pátou ženou. Vzali se v roce 2017 po pětileté známosti, zatím ale nedošlo na děti. V rozhovorech s hercem jsou tak častými právě otázky směřující na rodinu. „Ano, možná. S Ashley. To by bylo hezké,“ odpověděl The Times trochu vyhýbavě.

O čem hovoří o něco otevřeněji, jsou jeho vztahy. Filmový Boromir z Pána prstenů má za sebou čtyři neúspěšná manželství, ze kterých, jak doufá, se poučil. „Když se podíváte zpátky, pomyslíte si: ‚Možná jsem měl tohle udělat naopak, a možná jsem tohle dělat vůbec nemusel‘. Takže teď to můžu udělat jinak,“ vysvětloval.

Poprvé se Bean ženil už v jednadvaceti letech, když si bral školní lásku Debru James, po ní přišla herečka Melanie Hill, se kterou má dcery Lornu a Molly; jeho třetí ženou a matkou třetí dcery Evie byla herečka Abigail Cruttenden a i po ní si vyhlédl kolegyni, herečku Georginu Sutcliffe.

Po čtyřech rozvodech sice prohlásil, že na manželství rezignoval a bude se radši věnovat zahrádkaření, ale láska si ho opět našla, právě v podobě o téměř půlku mladší Moore.

Reklama

Další články

Načítám