Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože už patří mezi ostřílené herečky, stále ji občas přepadne stud. A to především ve chvílích, kdy se má Eva Burešová (30) před kamerami odhalit nebo rovnou vrhnout na choulostivé scény. Ty totiž rozhodně nepatří mezi její oblíbené.

Jednou z nich byla i líbací scéna, kterou musela herečka a zpěvačka natočit se svým kolegou Ondřejem Rychlým v seriálu Modrý kód. „Trochu nervózní člověk asi vždycky je. Jsme s Ondrou velmi dobří kamarádi, takže to zvláštní rozhodně trochu bylo. Ale zase je to opravdu jen naše práce. I když někdy takto příjemná,“ svěřila se Super.cz herečka s tím, že se na place styděla.

„Při takových scénách se taky stydím. Ale ne tolik, jako u těch postelových. Tam jdou hlavou člověku miliardy otázek,“ prozradila Burešová, která by nabídku zahrát si před kamerami v rouše Evině s díky odmítla. „Takovou roli bych nepřijala,“ svěřila se Eva, která má jednu z nejštíhlejších figur v českém šoubyznyse a za její křivky v bikinách by bylo vděčných plno jejích fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám