Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle že je veselý tlouštík Mojmír Maděrič? Pohublého a o francouzské holi ho mohli spatřit diváci, kteří se vypravili do kulturního domu v pražských Řepích. "Nebojte, nic vážného to není," ujistil Super.cz Maděrič. "Byl jsem na operaci s kolenem. A to, že jsem hubený? Byl jsem líný jíst," dodal.

Maděrič byl do minulého pondělí hospitalizován v pražské nemocnici Pod Petřínem. "Šlo o staré zranění. Nějak jsem si do toho ťuknul a byla nutná operace měkkých částí kolene. Zrovna jedu na převaz," vysvětlil. "Operoval mne kamarád a říkal, že nebudu muset ani na rehabilitace, že si to mám vycvičit sám," pokračoval.

Kam ale zmizela jeho kila? "Žádná nemoc v tom opravdu není. Jen jsem pořád někde lítal, měl jsem hodně práce a zapomínal jíst. A jsem dřív nebyl líný uvařit si i ve dvě ráno. Nějak se mi to převrátilo v hlavě," svěřil. "Ale v nemocnici mne zase jíst naučili, tak určitě zase naberu," ujistil.

Trápení má ale s tím, že nemůže pracovat. "Zdraví je přednější, ale z čeho zaplatím činži?," krčí rameny. Doufá, že bude brzy v pořádku, aby mohl naskočit do hry Včera tě zabiju, která má premiéru v Hudebním divadle v Karlíně a dalších projektů. V jednání je i nový muzikál Kapka medu pro Verunku, kvůli kterému měl právě schůzku v Řepích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám