Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravidelnými hosty na Česko-Slovenském plese jsou i dvě slovenské krásky, které jsou na první pohled k nerozeznání. Dvojčata Daniela a Veronika Nízlovy vystupující pod uměleckým jménem Twins letos nezpívala, prý na ně přijde řada na některém z dalších ročníků.

I když už jsou dámy dávno dospělé, pořád se hodně podobně oblékají. Ne ale identicky. "Máme buď stejnou barvu a jiný střih anebo jiné barvy a střih totožný jako je to právě teď," svěřily mladé dámy, které vynesly modely tureckého návrháře, jehož jsou na Slovensku ambasadorkami, jako bílá a černá královna.

A jak je ti, kdo jejich téměř stejné tváře dobře neznají, maji rozeznat? "Každopádně podle prstenu," smála se Veronika, která je na rozdíl od své single sestry vdaná. "A pak mám ještě malé znaménko na tváři," doplnila mladá paní, která už by si dala říct i na miminko. "Třeba mě tady příští rok potkáte už s bříškem a to bude hned jasné, která jsme která," dodala.

Reklama

Další články

Načítám