Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ciara (33) se několikrát objevila v seznamech nejkrásnějších lidí světa, a když se na ni podíváte, není se čemu divit. R&B diva tančí prý už od doby, kdy začala chodit, a na její postavě je pravidelný pohyb znát. Své přednosti si tak i po dvou dětech může dovolit vystavit v odvážných modelech.

Na předávání cen Hollywood Beauty Awards přišla v kožené kombinéze s výstřihem a vystavila na odiv svůj dokonalý dekolt. Na akci ji doprovodil i manžel, hráč amerického fotbalu Russell Wilson (30), se kterým má Ciara dceru Siennu (1). Zpěvačka má ještě syna Futura Jr. (4) s raperem Futurem.

Ciara také nedávno svěřila, že aby se po porodu dcerky vrátila do formy, cvičila i třikrát denně. „Ráno jsem vstala, nakojila dceru, najedla se, šla trénovat, vrátila se, kojila, zase se najedla, šla zpátky trénovat, vrátila se, znovu se najedla a třetí trénink jsem absolvovala v noci,“ uvedla v listopadovém čísle časopisu Cosmopolitan. Doplnila však, že její rozvrh rozhodně není pro každou maminku. „Byla to skvělá výzva, kterou jsem nastavila sama pro sebe, ne pro někoho jiného,“ uvedla s tím, že chtěla zůstat sexy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám