Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jana Kirschner (45) se pomalu ale jistě stává nejméně sympatickou koučkou show The Voice Česko Slovensko (12). Už v prvním díle hudební soutěže pila některým divákům krev, zatímco Kali, který se před pár dny stal otcem, Pepa Vojtek (58) a Vojta Dyk (38) celkem obstáli.

Teď už celé řadě diváků vadí i to, jak si Jana Kirschner pohrává se svými vlasy. Navíc prý působí značně afektovaně.

„Proč se ta přeafektovaná dilina pořád hrabe v těch vlasech??? Bože, to je střevo,“ stěžovala si jedna z divaček. „Ona se hrabe? Třeba má vši?“ rýpnul si do zpěvačky jeden z komentujících. A další se přidávali. Bože, oni tam nemají nějakou stylistku nebo kadeřnici, která by jí tu "přehazovačku" nějak sepla? Je to už trapné, jak si to stále přehazuje z jedné strany na druhou!!! Jestli nemáte nějakou sponku, tak vám pošlu, mám jich dost,“ nabízela produkci show další nespokojená divačka.

„Je přímo na ránu, úplně mě točí,“ schytala to od dalšího diváka. Jana Kirschner se zkrátka stala otloukánkem celé show The Voice. To i Tereza Kerndlová (37) není coby moderátorka tolik kritizována. Naopak jistě potěšila vitálního seniora Petra Vokála, který se před ní rozpovídal o sexu.

Je podle vás Jana Kirschner v show The Voice opravdu tak strašná?
Ano, nedá se na ni vůbec dívat
61,7 %
Ne, je mi naopak sympatická
7,9 %
Nevím, The Voice nesleduji
30,4 %
Celkem hlasovalo 1067 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám