Hlavní obsah
Článek

O jejich vztahu se šušká už nějakou dobu a podle zahraničních médií spolu Naomi Campbell (53) a Liam Payne (25) v New Yorku oslavili i svátek zamilovaných. V pátek zpěváka vyfotili, když odcházel z budovy, v níž modelka žije.

Britský The Sun šel ve spekulacích nejdál, když napsal, že zatímco Payne je z modelky u vytržení, o 23 let starší Naomi mu měla doporučit, aby jejich vztah nebral „moc vážně“.

„Naomi řekla Liamovi, že si s ním užívá zábavu, ale že to je vše, na co je teď připravená. Vzal to, ale nebyl za to rád. Je z ní nadšený. Je vedle ní jako malé štěňátko, přátelé ho varovali, že to je časovaná bomba,“ cituje deník svůj zdroj. Ani jeden z údajných partnerů se ke spekulacím o vztahu nevyjádřil.

O jejich romanci se mluví od té doby, co si spolu veřejně zaflirtovali přes sociální sítě, kde si vzájemně zalichotili u sdílených fotek. Později spolu byli spatřeni na koncertě v Londýně a před týdnem ve stejný čas odešli z londýnského večírku.

Zpěvák má pro starší ženy slabost. V minulosti byl ve vztahu s nyní pětatřicetiletou zpěvačkou Cheryl Cole, s níž má téměř dvouletého syna Beara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám