Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním ze soutěžících v The Voice Česko Slovensko (12) je i pětadvacetiletý Dano Kapitán, který slovenskému publiku není zcela neznámý. Hudbě se věnuje už několik let, spolupracoval s rapery Vladisem nebo Lakym Deffem a teď sám za sebe zkouší štěstí v pěvecké soutěži.

V medailonku Daniel promluvil o své nemoci, kterou mu lékaři před časem diagnostikovali. „Kdybych věděl, v čem ta nemoc spočívá, tak bych se vyléčil, ale já to nevím. Nevím, co se děje v mé hlavě,“ řekl Kapitán s tím, že léčba je na dobré cestě.

Velkou oporou je mu sestra. „V podstatě žije stejný život jako ostatní, jen má možná větší problém komunikovat s novými lidmi, déle mu trvá, než se s někým seznámí, možná na začátku lidem méně důvěřuje, ale není to tak hrozné, jak si lidé myslí,“ řekla Danova sestra.

Největší terapií je pro mladého zpěváka právě hudba. Dřív měl i kapelu a zase by chtěl vystupovat. To se mu možná brzy splní, kouči Jana Kirschner (45), Josef Vojtek (58), Kali a Vojta Dyk (38) nebyli vůči jeho zpěvu imunní, naopak.

Reklama

Další články

Načítám