Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je zvyklá na to nenechávat nic náhodě a na poslední chvíli. Proto se Nikol Švantnerová (31) začala připravovat na sobotní Česko-Slovenský ples s několikatýdenním předstihem.

Róbu pro nejkrásnější Češku roku 2015 připravili sourozenci Ponerovi, šperky vybírala modelka také v českém šperkařském domě. „Vždy se snažím o to, abych to ve finále byla já, aby ty věci ze mě vycházely. Mluvila jsem do tvorby šatů i výběru šperků. Většinou ale odborníci zvolili to, co se mi nakonec velmi líbilo,” říká Nikol.

Česká Miss 2015 v sobotu do Obecního domu dorazí ozdobená bílými diamanty a růžovým safírem v hodnotě přesahující čtyři milióny korun. Z toho důvodu bude Nikol střežena profesionály.

„Hned po plese mě bude čekat ochranka, která šperky odnese na bezpečné místo. Jsou hodně drahé a rozhodně bych nechtěla, aby se s nimi něco stalo,” dodala Nikol, kterou na ples doprovodí o tři roky starší partner, fotbalista Patrik Dressler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám