Hlavní obsah
Článek

Že je takhle štíhlá, je zázrak přírody a mládí. Při svém stravovacím režimu by měla být Monika Leová (32) spíš jako kulička. Moderátorka zatím hřeší na genetiku a snaží se aspoň hodně cvičit, aby se nemusela v jídle omezovat.

"Jídlo je opravdu můj největší hřích. Miluju i sladkosti a zmrzliny. Vždycky jsem se chtěla dokopat k nějakému detoxu a nic. I letos jsem si řekla, že v únoru, který má jenom dvacet osm dní, bych to mohla vydržet. A zase nic, ani chviličku. Nešlo jen o suchý únor bez alkoholu, chtěla jsem to vyzkoušet i bez mouky. Ale prostě miluju, když si ráno namažu chleba s máslem a medem a můžu to jíst po kvantech," nedopadla její plánovaná dieta.

Kompenzuje to cvičením. "Chodím opravdu každý den na kruhové tréninky. Ale mám to v hlavě nastavené tak, že když jdu ten den na trénink, tak pak můžu hodně jíst, což moc nefunguje. Ale naštěstí si stihnu včas všimnout díky naší kostymérně, že je mi oblečení těsnější, a když jsou to dvě tři kila navíc, dá se to ještě zastavit. Začnu si dávat pozor a třeba nevečeřím, ale dám si místo toho tu zmrzlinu, protože nemůžu mít oboje," smála se Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám