Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka s portorikánskými kořeny Jennifer Lopez (54) se s ničím příliš nepáře. Minulý týden například přiznala, že před časem vyhodila manažera, který jí nařídil, že musí zhubnout. Lopez, která je na své ženské křivky pyšná a vystavuje je ráda na odiv v upnutých modelech či krátkých sukních, nyní i ve svých dvaačtyřiceti letech předvedla, že rozhodně nemusí shazovat ani deko.

Zpěvačka své rázné jednání vůči drzému manažerovi prozradila v rozhovoru s Jane Fondou: „Byla jsem rozčílená, jak mi někdo dokáže říct, že na sobě nesmím mít trochu masa navíc. Bylo to zlé. Řekla jsem si: ‚Ne, taková prostě jsem a nemám důvod být někým jiným‘,“ dodala Lopez.

Jennifer, jež se nedávno stala Ženou roku časopisu Glamour, se v kratičkých minišatech, lodičkách na vysokém jehlovém podpatku a do hladka vytaženém drdůlku objevila v pátek v Buenos Aires, když odcházela do hotelu z nahrávacího studia.

Reklama

Další články

Načítám