Hlavní obsah
Článek

Plastika je lepší než sex, tvrdí dvaadvacetiletá Amanda Ahola, která chce vypadat jako extrémní verze panenky Barbie. Kvůli své posedlosti Finka podstoupila už řadu úprav svého zevnějšku včetně zvětšení poprsí do obřích rozměrů. Pořád ale nemá dost, a to i přes to, že ji jedna plastická operace málem připravila o život.

Mladá žena přiznala, že své touze vypadat jako panenka propadla už v dětství. Velmi brzy proto začala šetřit na svou první návštěvu kliniky estetické medicíny, kterou absolvovala už v osmnácti letech.

Ani první silikony však neukojily její touhu po dokonalosti, a tak v dalších operacích vesele pokračovala. „Byl to nejlepší den v mém životě, ale prsa stále nebyla tak velká, jak jsem chtěla,“ svěřila se modelka, která svým vzhledem dnes připomíná nafukovací pannu ze sexshopu.

Po třetím zákroku Finka zkolabovala a v kómatu doslova bojovala o život. Na vině byla podle lékařů její reakce na anestezii. Bohužel ani tento hrůzný zážitek Amandu v jejím záměru nezastavil a teď se s prosbou obrátila i na plastické chirurgy z oblíbené TV show Zpackané operace.

Reklama

Další články

Načítám