Hlavní obsah
Článek

Hudebník Tommy Lee (56) do toho na stará kolena opravdu praštil. Bubeníkovou novou chotí je internetová hvězda Brittany Furlan (32) a radostnou zprávu oznámili prostřednictvím Instagramu na sv. Valentýna. „Je to oficiální! Jsme svoji,“ napsala nevěsta k fotce s psíky ve svatebním. Brittany se nijak netajila, že se vdává právě na svátek zamilovaných, a vylila si srdce na Twitteru.

„Nemohu uvěřit, že z holky, co byla opuštěná, v depresích a myslela si, že umře sama se svými psy, bude za chvíli nevěsta,“ napsala čtyři dny před obřadem. Tommy, který nechvalně proslul především bouřlivým manželstvím s Pamelou Anderson, se kterou má dva syny, se ženil celkem počtvrté. Kromě Pamely byl ženatý také s herečkou Heather Locklear nebo modelkou Elaine Bergen. Hvězdu Pobřežní hlídky několikrát fyzicky napadl a dodnes nemá dobré vztahy se svými syny.

S Brittany se poprvé objevil v červnu 2017 a o osm měsíců později se zasnoubili. V květnu 2018 napálili fanoušky, když uveřejnili „svatební“ fotografie. Později prozradili, že se jednalo jenom o vtip. Tentokrát si však prstýnky prý vyměnili doopravdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám