Hlavní obsah
Článek

Snaží se rozjíždět kariéru nejen v Česku, ale i v zahraničí. Olga Lounová (43) se pravidelně vrací do Kalifornie, kde jí vyhovuje životní styl místních i přístup místních umělců. Nedávno odjela zpěvačka pro změnu za inspirací do Holandska. My jsme se s ní setkali hned po jejím návratu z letiště na ledové ploše v pražském obchodním centru.

Dlužno ještě dodat, že letadlo z Holandska dosedlo na Ruzyni a za hodinu už závodnice rallye držela v ruce mikrofon. „Když jsem viděla tady ty dětičky, tak jsem vybrala přesně ty písničky, které mají děti rády,” radovala se Olga, která nejen zpívala, ale vyzkoušela si i jízdu na bruslích na kluzišti.

Zpěvačka podpořila projekt „Vostrá pomoc“, který spočívá ve vyhledávání a podpoře lidí, kteří se dostanou do potíží a poznenáhlu padají ke dnu. „Můj malý brácha chvíli hrál hokej a vím, že agenti jsou chytří a vědí, že chytnou mladého kluka skoro za kšiltovku. Rodiče jsou rádi, že se o ně zajímá agent, když je to talentovaný kluk, tak ho upíšou a už platí třeba víc, než by museli. Vzdělávání tohoto typu je hodně důležité,“ potvrdila Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám