Hlavní obsah
Článek

Modelka Markéta Divišová je devět měsíců po narození dcery Natálky opět hvězdou módních mol. To, že už má za sebou nějaké focení, nic neznamená. Zdatný retušér udělá Twiggy i z Oprah. V reálu se ale žádný špíček neschová. A Markéta co schovávat nemá. Kojící maminka předvedla ploché bříško a nádherná stehna bez známky celulitidy i v ultrakrátkých šortkách.

"Kojit chci ještě tak do konce roku," plánuje Markéta, která je už rok a půl šťastně vdaná a na přehlídce si roli nevěsty zopakovala. Jako jediná z modelek předváděla v závěrečném defilé svatební šaty. Mezi čtyřicítkou modelek byla mladá maminka nejkrásnější.

Přehlídku si nenechala ujít první dáma Livie Klausová ani novomanželé Pohlreichovi. Na závěrečnou afterpárty nedorazila skoro žádná z modelek. "Jsem tak vymrzlá, že se musím naložit do vany s horkou vodou," vysvětlovala Martina Dvořáková. "Já tady jsem, protože si musím odpočinout. Na podpatcích jsem málem umřela. Mám totiž úplně rozedřené nohy z nových kozaček," svěřila Tereza Zimová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám