Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Connelly (48) je nejen skvělou herečkou, ale má také osobitý styl. Jejím nejnovějším počinem je očekávaný snímek Alita: Bojový anděl, na jehož scénáři se podílel i James Cameron. V Londýně jej prezentovala v netypických bílých šatech Louis Vuitton.

Proslavila se, když jí bylo pouhých 14 let ve filmu Labyrint s Davidem Bowiem (†69). Od té doby nejednou dokázala, že je skvělou herečkou, ať už ve filmech jako Requiem za sen nebo Čistá duše, za který si vysloužila Oscara za vedlejší roli. O jejích hereckých schopnostech se můžete přesvědčit i dnes na TV Seznam, kde od 21:00 poběží film Dům z písku a mlhy.

V příštím roce uvidíme Jennifer také v pokračování kultovního trháku Top Gun: Maverick. V pořadu The Graham Norton Show promluvila i o kolegovi Tomu Cruisovi. „Je skvělý, všichni víme, že je skvělý herec, ale jezdí i opravdu dobře na motorce, to mě ohromilo,“ svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám