Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a hvězda Fantoma opery zuří. Poté, co Michaela Gemrotová (38) oznámila, že se nebude dál ucházet o roli v připravovaném muzikálu Čarodějka, se doslechla celou řadu drsných pomluv. Vyhazov z divadla byl prý tou nejmenší.

"Je to podle mě opravdu hnus. Dozvěděla jsem se od několika lidí, a dokonce mi přišlo i tolik zpráv, bohužel nejen mně, jestli jsem v pořádku. Někdo si vymyslel historku, že jsem vážně nemocná. Díky Bohu, nejsem! Jsem naprosto v pořádku fyzicky a myslím, že stále ještě i duševně!" vyvrací zpěvačka fámy.

"Zdraví člověka je to nejdůležitější na světě a šířit takovou fámu je alespoň pro mě zrůdnost! Mějte ohled minimálně k mé rodině, když už ho nemáte ke mně. A ani nikdo neroznášejte, že jsem těhotná, nejsem! O takových věcech se nežertuje!" říká rázně.

"Těhotenství a narození dítěte je to nejkrásnější, co člověk může prožívat, těším se na své vlastní děti od doby, kdy se narodil můj brácha. Když mi bylo 15 let, myslela jsem si, že v 27 letech budu mít rozhodně alespoň dvě děti. Tenkrát jsem ani vzdáleně netušila, co moje práce bude obnášet, jaké přinese radosti, ale i oběti. Dnes vím, že až přijde čas, miminko si nás najde," dodala Gemrotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám