Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Denisa Dvořáková (22) nepostrádá smysl pro humor. Denisa, která je ve Spojených státech považována za nástupkyni Pavlíny Pořízkové, jen málokdy předvádí v Česku. A rozhodně není nadšená, když se v jejím rodišti mluví o její ultraštíhlé postavě. Tak se oblékla jako selka, aby vypadala aspoň jednou jako holka krev a mlíko.

Denisa letos již potřetí předváděla v Praze. Po show v rámci vyhlášení soutěže Elite Model Look a charitativní přehlídce Fashion for Kids se objevila jako hlavní hvězda při předvádění nové kolekce návrhářky Beaty Rajské. Při zahájení sice na sobě měla kraťounké šortky a průhledný top, při závěrečném defilé ale šokovala.

Oblékla si na sebe šaty inspirované slovanským folklórem, které doplňoval i čepec. "V tomhle by i žirafa připomínala hrocha," smáli se diváci. Dlužno říci, že Denisa, o jejíž účast na přehlídce Beata Rajská usilovala přes dva roky, publikum opravdu pobavila.

Dvořáková do Prahy přiletěla jen na otočku z Paříže. Tam má další parádní kšeft do sbírky exkluzivních značek. Vyžádali si ji z módního gigantu Chanel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám