Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Představte si nůžky na nehtovou kůžičku, které se fantastický drží. Představte si kleště nebo pinzety, které jsou nádherné, komfortní, ostré jako břitva a vydrží celou věčnost. A teď si to přestaňte představovat. Je to realita. Značka STALEKS ovládla nejdříve svět profesionálních manikérek a pedikérek a nyní se otevřela i všem ostatním.

Světová špička z Charkova

Foto: www.staleks.me
Více

Foto: www.staleks.me

Komerční sdělení

Můžete si koupit prémiovou značku Made in Pakistan, nebo můžete mít dechberoucí kvalitu z Charkova. Právě tady v roce 1996 vznikla značka STALEKS, která se během více než 20 let vypracovala ve světovou špičku ve výrobě nástrojů, tzn. nůžek na nehty a kůžičku, kleštiček, zatlačovačů nehtové kůžičky, pilníků či pinzet. Právě tady na 1700 strojích a pod rukama zručných 700 pracovníků vznikají více než 3 miliony nástrojů ročně. Těch nejlepších nástrojů.

Manikérky ví, co je dobré

Foto: www.staleks.me
Více

Foto: www.staleks.me

Komerční sdělení

Když chcete nejlepší vrtačku, nechejte si poradit od někoho, kdo se vrtáním živí. Pokud chcete radu ohledně nejlepších nůžek, štipek nebo pinzet, zeptejte se profesionálních manikérek. Odpověď bude jednoznačná – STALEKS. Ve světě manikúry a pedikúry vládne STALEKS už několik let. A proč byste si nemohli dopřát stejný komfort jako profík, když to nestojí žádné hříšné peníze? Dopřejte si kvalitu.

Výjimečná kvalita ve 3 řadách

Foto: www.staleks.me
Více

Foto: www.staleks.me

Komerční sdělení

STALEKS své nástroje dělí do několika řad. Všechny spojuje precizní zpracování, smysl pro detail, komfortní úchop a dokonalý chod. Ať už s nůžkami nebo kleštičkami STALEKS pečujete o nehty své, svých dětí a blízkých, či používáte v zaměstnání hodiny denně, budete si práci s nimi užívat. Už základní řada Classic poskytuje nezapomenutelný zážitek ze stříhání nebo cvakání. Toho momentu, kdy se ručně broušené čepele blíží ladně k sobě, abyste na konci slyšeli tlumené: CVAK.

Expert značí dokonalost

Foto: www.staleks.me
Více

Foto: www.staleks.me

Komerční sdělení

Řada Exclusive vylepšuje nevšední zážitek ze stříhání, cvakání či zatlačování (kůžičky) o exkluzivní designy a ručně broušené ostří s použitím mikroskopu. Opravdový vrchol nabídky, něco jako stříhací a cvakací extázi, přináší řada Expert. Tu charakterizuje saténová povrchová úprava, více fázově broušené ostří, luxusní balení a nejlepší nerezová ocel AISI 420. Pokud se řídíte heslem, nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci, bude právě řada Expert váš favorit.

Výdrž jako bejk

Foto: www.staleks.me
Více

Foto: www.staleks.me

Komerční sdělení

Nastal čas se zbavit laciných šuntů. Nástroje značky STALEKS s vámi budou dlouhé měsíce a roky. Přestaňte se trápit s rozviklanými nůžkami, které ztupí i jediné stříhání nehtů. Užívejte si chirurgicky přesný střih nehtové kůžičky, fantastickou přístupnost díky tenkým čepelím ostrým jako samurajský meč. Užívejte si dokonalost. Dopřejte si skutečnou kvalitu. Zažijte STALEKS.

Další články

Načítám